Eggomatic

Kort beskrivelse:

Den eggomatiske videosporet har fem standardhjul og tre linjer, men gir spenning gjennom et særegent design og bonusfunksjoner, med en 20 gevinstlinje og en RTP på 96,48%. Symbolene inkluderer kyllinger og kyllinger som er utviklet som roboter, sammen med forskjellige egg som beveger seg over og faller på skjermen – for å åpne Wilds.

Programvare:
NetEnt

Slot type:
Videospor

RTP:
96,48%

Gevinstlinjer:
20
Ruller
5

Minimum mynter
1
Maksimum mynter
10

Om Slot

EggOMatic er en Net Entertainment-drevet videoslot med 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Den er basert på en høyteknologisk roboteggfabrikk der produksjonen er nede – det kan høres rart ut og i motsetning til alt du har sett eller lekt med før. Du kan spille disse sporene fra 20p spinn opp til så mye som £ 200 per spinn.

Du vil se en eggdispenser til høyre for rullen med et transportbånd langs toppen av rullen. Denne dispenseren er fylt med egg med forskjellige funksjoner: Scatter Wild Eggs, Free Spins Eggs, Coin Victory Eggs og Surprise Eggs. Når disse eggene vises på hjulet og du får Wild Rooster-symbolet på hjulet, vil eggene falle for at hanen åpner dem og avslører premien inne.

Scattering Wild Eggs gjør alle tilstøtende og diagonale symboler til flere ville kyllinger – dette kan føre til en betydelig gevinst hvis du er heldig – jeg har klart å vinne over 100 ganger min innsats med dette egget. Når de dukker opp, vil de erstatte den høyest mulige vinnerkombinasjonen på gevinstlinjen. Coin Win Eggs gir deg en garantert pengepremie som spenner fra 50 mynter til 2500 mynter (maksimal gevinst er 125 ganger innsatsen din).

Så har du Free Spins Eggs som vil utløse Free Spins-funksjonen – du kan få mellom 7 og 50 gratisspinn i utgangspunktet. I løpet av denne funksjonen vil hvert gratisspinn pumpe tilfeldige egg på transportbåndet, noe som gir deg sjansen til å vinne flere gratisspinn, få det spredte vill egget, kontant vinn egget eller overraskelsesegget. Store gevinster kommer normalt fra denne funksjonen. Til slutt er det overraskelsesegg som vil avsløre et av de andre eggene – tilfeldigvis selvfølgelig.

Jeg synes EggOMatic er helt unik og ganske givende når lykken er på min side. Jeg elsker hvor forskjellig dette spilleautomaten er, og av den grunn alene elsker jeg det. Som nevnt har jeg hatt ganske anstendige gevinster med egg – jeg vil si det er et veldig underholdende spor for medium varians. Verdt å spille etter min mening.

Fordeler

  • Gratis spinn
  • Spreading Wilds
  • Coin Win Eggs
  • Glatt 3D-grafikk
  • Morsomt og unikt tema
  • Mobilvennlig

Ulemper

  • Ingen multiplikatorer
  • Mangler progressiv Jackpot

Bonus og progressiv jackpot:

Transportbåndet på spolen kan ha fire forskjellige bonusfunksjoner totalt. Spred vilt som vi har diskutert, men du kan også aktivere funksjonene nedenfor:

Gratis spinn egg

Hvis dette egget faller, vil du vinne EggOMatic gratis spinn. I denne bonusrunden får spillerne mellom syv og femti utrolige gratisspinn! Antall gratisspinn du får er tilfeldig, men du vil kunne aktivere flere gratisspinn i løpet av bonusrunden ved å samle flere gratisspinnsegg.

Coin Victory Egg

Myntevinnende egg kan betale heldige spillere kontantpremier umiddelbart. Som enhver annen bonus, må du bare lande de ville gevinstene dine under disse eggene på transportøren. Spillere kan vinne opptil 2500 mynter som danner en mynt vinner egget.

Overraskelsesegg

Overraskelsesegg er vår personlige favoritt fordi du aldri vet hva du kan få! Det kan være et gratisspinn, det kan bli et vilt spredning, eller det kan til og med være en stor kontant gevinst! Alt dette kommer til tilfeldige sjanser.

Grafikk og animasjoner

Grafikken er vakker. Presis 3D-animasjon gir hver freaky hanerobot liv, og hver minste detalj krydres med små animasjoner og utmerkede lydeffekter.

Det spilles original musikk i bakgrunnen sammen med industrielle lyder. Loop legger deretter til et helt nytt utvalg av lydeffekter.

Alle design er nøye laget av NetEnt for å holde deg interessert og unngå kjedsomhet.

RTP

Avkastningen til spilleren er tilfredsstillende 96,48%, hver bit høyere enn 96% regnes som et gjennomsnitt i våre bøker.

Kompatibilitet

Kos deg med EggOMatic på de fleste operativsystemer. På den bærbare eller stasjonære datamaskinen er den kompatibel med Windows, Mac og Linux.

Konklusjon og dom

EggOMatic har en veldig fantasifull og unik stil som har gjort den til en favoritt for spillere over hele verden. Designteamet vårt har laget en rekke unike og interessante karakterer for å okkupere hjulene og gjøre spillet mer interessant. Du vil også finne mange bonusfunksjoner som ikke bare øker moro-faktoren, men som også øker gevinstpotensialet i spillet. Gi spillet en spinn i dag og se hva du synes!

Hvis du har likt å spille EggOMatic, hvorfor ikke prøve noen av de andre flotte online spilleautomatene våre? Vi har en enorm samling av nesten alle sjangere og stiler du kan tenke deg! For å maksimere spillopplevelsen din, bør du også sjekke ut vår casino-bonusside for de siste tilbudene.

FAQ

Kan jeg spille EggOMatic gratis?
EggOMatic er tilgjengelig for å spille gratis eller for ekte penger, avhengig av dine preferanser. Hvis du vil sjekke ut alle de forskjellige funksjonene den har å tilby uten å risikere dine egne kontanter, kan du. Vi har tatt med en demo av spillet her på denne siden, slik at du kan prøve det og ha det så gøy du vil.

Hvordan vinne du på EggOMatic-spilleautomaten?
EggOMatic kan virke forvirrende i begynnelsen, men det er faktisk veldig enkelt å spille. Det er tjue faste gevinstlinjer i spillet, og du må lande minst tre matchende symboler på en av disse linjene for å vinne. Ting blir mer interessante med spesielle funksjoner som spiller inn. Transportbåndet på toppen av hjulene har en rekke bonusegg, og hvis du lander en vill gevinst under en av disse bonusene, vil den falle og aktivere.

Kan jeg låse opp gratisspinn mens jeg spiller EggOMatic?
I stedet for å samle scatter, vil du lete etter gratis egg spinn. Denne ruller langs transportbåndet øverst på rullen. Land live wild vinner under et av gratisspinneggene, og du vil bli belønnet med opptil 50 gratisspinn! Du kan også få ekstra spinn under bonusrunden ved å samle inn flere gratisspinnegg.

Relevant news