Hall of gods

Kort beskrivelse:

Hall of Gods-spilleautomaten er en 5-hjuls og 20 gevinstlinjer med progressiv videospor og er laget av programvareleverandøren NetEnt. Ved å snurre hjulene i dette sporet, vil du starte ditt virtuelle liv som en ekte norrøn kriger. Stå overfor gudene og gudinnene selv og se om deres brølende torden er et tegn på gode ting som kommer. Prøv dette sporet her for moro skyld, eller hvis du vil spille på ekte, registrerer du deg bare på et hvilket som helst NetEnt Casino.

Programvare:
NetEnt

Slot type:
Progressive spilleautomater

RTP:
95,3%

Gevinstlinjer:
20

Minimum mynter
1
Maksimum mynter
5

Om Slot

Hall of Gods jackpot spilleautomat kjører på 5 hjul, 3 linjer og 20 faste gevinstlinjer. Vinning opprettes når 3, 4 eller 5 matchende symboler lander på en av gevinstlinjene, fra det venstre hjulet. For 4 norrøne guder matcher du bare to symboler på gevinstlinjen for å vinne.

Du kan snurre fra 20p til £ 50 per catering for alle spillere. Det er et alternativ for automatisk spill der du kan velge mellom 10 og 1000 autospins. Hvis du klikker på Avanserte innstillinger, kan du stoppe automatisk spill på en hvilken som helst gevinst, hvis du utløser Free Spins eller Pick Win-funksjonen hvis en gevinst overstiger det valgte beløpet, eller hvis saldoen din øker / reduseres med det valgte beløpet. Du kan også implementere Quick Spin-modus for å spinne hjulene raskere.

Hall of Gods RTP er 95,7%, som er gjennomsnittet for en progressiv jackpot-spilleautomat. 1% av spillet ditt gir Mini Jackpot og 1% av spillet ditt gir Midi Jackpot. 5% av aktiviteten din mater Mega Jackpot. Hall of Gods har lav til middels varians, en trefffrekvens på 37,19%, noe som betyr at du vil vinne i mer enn 1 av 3 spinn.

De fleste av gevinstene dine kommer i basisspillet med større gevinster i Free Spins-funksjonen og Pick Win-funksjonen. Maksimal gevinst er 4,314 x innsats fra hvert gratisspinn (med en 3x multiplikator). Det meste du kan vinne fra basisspillrunden er 1438 x innsats. Du kan vinne mye mer enn progressive jackpotter: se listen over Hall of Gods jackpotvinnere nedenfor.

Fordeler

  • Flott tema
  • Høy RTP
  • Gratisspinn rundt
  • Progressiv jackpot
  • Expanding Wilds
  • Høy produksjonskvalitet

Ulemper

  • Grenser med lav innsats
  • Ingen bonusspill

Bonus og progressiv jackpot:

Thor’s Hammer er Hall of Gods bonussymbol, og dette mektige verktøyet er mye omtalt i bonusspillene. Bare land disse tre symbolene for å aktivere spillet, og bruk deretter Thor’s Hammer til å knuse skjold og avsløre premiene som gjemmer seg under dem. Match tre papirruller som er trykt med samme antall mynter, eller avslør tre matchende perle-symboler for å vinne stort.

Tre separate jackpotter kan vinnes i Hall of Gods: Mega, Midi og Mini. Hvert av deres nåværende beløp vises tydelig hele tiden øverst på skjermen, og beløpet du kan vinne samsvarer med størrelsen på innsatsen din.

Grafikk og animasjoner

Utseendet og følelsen er tungt basert på de gamle norrøne gudene, så alle går opp til skyene, inkludert Odin, Idun og Thor, for eksempel, hver med sitt eget billedlige tegnsymbol. Et annet, mindre lønnsomt symbol er representert av den gamle ringen, øksen og hammeren. 20 gevinstlinjer vises langs begge sider av grensesnittet, og vinnende linjer trekkes så snart du lander vinnerkombinasjonen på de fem hjulene. En annen kul funksjon er Dragon Wild-symbolet, som, når det vises på et av det andre, tredje eller fjerde hjulet, vil utvides til å dekke hele hjulet – noe som gir deg flere sjanser til å få store gevinster fra Hall of Gods.

RTP

Hall of Gods RTP er ganske gode 95,7% for en progressiv jackpot-spilleautomat. Med en trefffrekvens på mer enn 37%, vil du få mange gevinster. Større gevinster kommer fra 3 ganger multiplikatorer på gratisspinn og 3 progressive jackpotter.

Kompatibilitet

Nyt søket etter norrøn mytologi på de fleste operativsystemer. På en bærbar eller stasjonær datamaskin er Hall of Gods kompatibel med Windows, Mac og Linux.

Konklusjon og dom

NetEnts Hall of Gods progressive spilleautomater har vært med oss ​​i noen år nå, men dens varige popularitet viser ingen tegn på nedtoning. Det er fordi det bare er et godt spill – lett å hente, hele tiden underholdende og med sjansen til å vinne Mega Jackpot hver gang, er det ingenting som liker å få hjertet ditt til å løpe. Vi anbefaler på det sterkeste at du tar Hall of Gods for en snurr så snart du får sjansen – det er verdt tiden! Og du vet aldri – kanskje vi snart vil skrive en stor vinnende historie om deg!

FAQ

Hvordan vinner du Hall of Gods jackpot?

3 jackpotter kan vinnes via Pick Win-funksjonen. Du bruker deretter Thor’s hammer for å bryte skjoldet. Match 3 beløp for å vinne en pengepremie eller 3 jackpotter. Mega Jackpot er progressiv og starter på £ 500.000.

Hva ble den største Hall of Gods-jackpoten vunnet?

Med mer enn € 90 millioner betalt siden utgivelsen, betalte Hall of Gods € 7 788 882 i april 2015. Med en gjennomsnittlig jackpot på € 5,3 millioner, se jackpotvinnerseksjonen for mer informasjon.

Er det en Hall of Gods gratisspinn?

Ja, gratisspinn-funksjonen gir deg opptil 40 gratisspinn med en 3 ganger multiplikator. Med opptil 3 wildhjul per gratisspinn kan du vinne opptil 4,314 x knagger på hvert gratisspinn.

Hva er Hall of Gods RTP-spor?

Hall of Gods RTP er ganske gode 95,7% for en progressiv jackpot-spilleautomat. Med en trefffrekvens på mer enn 37%, vil du få mange gevinster. Større gevinster kommer fra 3 ganger multiplikatorer på gratisspinn og 3 progressive jackpotter.

Relevant news