Vikings

Kort beskrivelse:

Vikingene er tilbake! Denne populære TV-serien får endelig en spilleautomatversjon, takket være de hyggelige karene fra NetEnt. Nå vil alle spillere få muligheten til å bli med Lagertha, Ragnar, Floki og Bjørn i deres raid. Opplev det virkelige livet til en Viking i en fem hjuls spilleautomat som tilbyr 243 til 78125 måter å vinne på.

Programvare:
NetEnt

Slot type:
Videospor

RTP:
96,05%

Gevinstlinjer:
243

Ruller:
5

Minimum mynter
1
Maksimum mynter
2

Om Slot

Net Entertainment’s Viking er 78,125 måter å vinne på, 5 til 7 hjul medium til høy varians videoautomater som gir ut knekkende jackpotter 10.000 ganger innsatsen din på ett spinn! Hvis du lurer på om den er basert på den episke TV-serien med samme navn, kan du være trygg på at det er det. Denne historiske tv-serien følger bedriftene til Ragnar Lothbrok, en berømt vikinghersker og kriger som levde i det 13. århundre.

“Vikings er et av de mest spennende NetEnt-spillene som er laget, veldig detaljert, potensialet for store gevinster er stort, og … det er et mesterverk!”

Når du snurrer hjulene fra £ 0,20 til £ 100 per spinn, det være seg på en mobil eller stasjonær PC, vil du se Bjørn, Lagertha, Ragnar og Floki pryder hjulene med sin tilstedeværelse. Vikings viktigste funksjon er Raid Spins-bonusen som gir 7 Raid Spins som kan spilles på 7 hjul sammen med 78 125 måter å vinne med 3 Hotspots – spillere kan få mammut 27 Viking-symboler som betaler topp pengepremie 10 000 ganger din innsats på hvert gratisspinn. Det er bevist at gratisspinn-funksjonen er KING her!

La oss sirkle tilbake til Quick Hotspot-funksjonen. Fullt stablede Viking-symboler gir deg en scatter-utbetaling når de konverteres til symboler når de lander på Hotspot. Og for ikke å komplisere ting for mye er bonus Shield Wall der en haug med mystiske symboler blir omgjort til betalende symboler.

Hva mer kan vi si om den visuelle siden av spor enn å bruke ordet sublime. På rullebakgrunnen er den norske slagmarken med svarte kråker. Symbolene på hjulene er kort fra 10 til ess (lav verdi), ‘V’ for Viking (mest verdifulle symbol), Ragnar, Floki, Lagertha og Bjørn (hovedsymbol). Hvis du får 7 ‘V’ symboler på hjulene med maks innsats per spinn, vil du gi en utbetaling på 7 ganger innsatsen din.

Fordeler

  • Ekstremt populært tema
  • Fantastisk grafikk
  • Flotte spesialfunksjoner

Ulemper

  • No Wilds
  • Ingen multiplikatorer
  • Trenger flere karakterer fra showet

Bonus og progressiv jackpot:

Bonusfunksjonene i dette spillet er det som gjør at Vikings Slot skiller seg ut fra de fleste spill i dag.

Totalt kan du telle fire bonuser.

Hotspot-funksjoner: I basisspillet er det tredje hjulet ditt Hotspot. Få et fullstendig bilde av vikingkarakterer på den, og alle andre vikinger vil vise seg å være det samme, noe som resulterer i en fin Scatter Pays-gevinst.
Spread Pay: Når du får fullstablede vikinger i Hotspot, teller gevinsten i henhold til forskjellige tabeller med høyest mulig gevinst på 200.000.
Raid Spins-funksjoner: Samle tre angrepsrundesymboler, og spillet vil belønne deg med et sett med syv gratisspinn. Spilleautomaten vil utvikle seg til et spill med syv hjul, fem linjer og 78 125 måter å vinne på. Dessuten vil du ikke ha en, men tre hotspots totalt.
Skjoldveggfunksjon: Du kan utløse denne funksjonen på et hvilket som helst tilfeldig spinn. En skjermvegg vises og avslører en gruppe matchende mysteriesymboler.
Av alle disse bonusene liker jeg Raid Spins-funksjonen mest. Med hans hjelp klarte jeg å slå Super Mega Win – og det er jeg ganske stolt av.

Grafikk og animasjoner

NetEnt gjorde en god jobb på denne og kom med et spill med like imponerende musikk og grafikk.

Grafikken med høy oppløsning fungerer bra på stasjonære og mobile enheter, og episk musikk er det perfekte bakteppet for det episke spinnet som spillet kommer med. Hovedsakelig er at du er heldig nok til å oppnå bonusfunksjonen.

RTP

RTP eller gjennomsnittlig avkastning til Viking-spillerandelen varierer fra 95% til 96,5%. Volatiliteten øker når du øker rekkevidden til myntene dine, men også utbetalingen. Nøkkelen til å vinne stort når du spiller spilleautomater er å øke din gjennomsnittlige innsats per spinn innenfor parametrene til bankrollen din selvfølgelig.

Kompatibilitet

Vikings online spill er kompatibelt med alle slags smarte enheter.

Du kan spille denne spilleautomaten på Android, iOS og til og med andre mindre kjente operativsystemer – forutsatt at de kan kjøre HTML5-spill i nettleseren sin.

Konklusjon og dom

Kort sagt, Vikings er en av de beste spilleautomatene å spille i 2019. Grafikken, fire forskjellige bonuser og forskjellige spillalternativer gjør dette til et utmerket spill å spille.

Bransjens gjennomsnittlige RTP indikerer også at du kan forvente å vinne noe her.

Hvis det ikke er ditt hovedproblem, kan du spille demo-versjonen gratis ved å bruke noen av lenkene på denne siden.

FAQ

Vinner basisspillet bra?

Dette er en spilleautomat med middels til høy varians, og du kan få utbetalinger opptil 605 ganger innsatsen din på et enkelt spinn i løpet av hovedspillet. For å svare på spørsmålet, ja, utbetalinger under hovedspillet er gode.

Kan jeg vinne et stykke penger under Raid Spins (gratisspinn)?

3D-sporet er blitt bestemt som ‘gjerrig og over’ av noen kritikere. Når det er sagt, har det potensialet for noen fantastiske gevinster takket være 7-hjuls sett-funksjonen som øker til 78,125 måter å vinne på. Vikingstabler med biffsymboler vinner spesielt når de lander på Hotspot og gjør andre symboler til det samme Viking-symbolet.

Hvor mange spinn tar det før Raid Spins utløses?

Volatilitet i spilleautomater må tas i betraktning, noen spillere sier at det tar rundt 70 til 85 spinn å komme inn i funksjonen, mens andre sier at de trenger 100 pluss spinn for å utløse den. Husk at hver handling har en glede og en pris.

Relevant news